Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Malaysia

Schumi opäť prvý

Pilot Body
M. Schumacher 10
J. P. Montoya     8
J. Button 6
R. Barrichello 5
J. Trulli 4
D. Coulthard 3
F. Alonso 2
F. Massa 1
M. Schumacher zase predviediedol svoje excelentné show, štart-cieľ. Ani dnes mu nikto nestačil. Veľkú smolu mal opäť K. Räikkönen, keď mu vypovedalo auto. R. Barrichello nezvládol štart, stratil skvelú pozíciu a celý závod šiel nejako príliš rozvážne. Až v závere sa snažil dotiahnuť na tretieho J. Buttona, čo sa mu skoro podarilo. Škoda len, že takto makať nezačal aspoň o päť kôl skôr. To by sme možno ešte videli nejaký predbiehací manéver. F. Alonso skazil kvalifikáciu a i keď mal z poslednej rady skvelý štart, nestačilo to dnes viac ako na 2 body (7. miesto). Ferrari potvrdilo svoje vedenie a M. Schumacher získal pekný odstup pred druhým R. Barrichellom (7 bodov).

Ďalší závod je v Bahraine, to môže byť skotočne zaujímavé, lebo to tam nikto nepozná. Tréningy síce dajú možnosť "očuchať" terén, ale závod bude predsa len niečo iné. Už sa teším.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. Bar Honda
    Button mal svoj den, bolo mu asi predurcene stat v Malajzii na stupnoch vitazov. Konecne tento tim s neobmedzenym rozpoctom postavil cloveka na stupen vitazov. Button (v preklade tlacitko :)) ) je jednym z talentovanej dvojice mladych jazdcov, kde okrem neho patri este Alonso. O par rokov, az Schumi pojde do "dochodku" budu tyto dvaja spolu superit o najvyssie posty.
    Alonso dnes predviedol maximum, co sa asi dalo z poslednej pozicie spravit. Aj to svedci o jeho zlepsujucej sa forme. Som zvedavi, co spravi novy motor, ktory sa pre monopost Reanult chysta. Bud ich to popozenie dopredu, alebo im to znici sezonu.
    Westaci sa na tuto sezonu nepripravili, co je vidiet na vysledkoch nestastneho arogantneho Raikkonena.
    Barrichello sa dnes odstavil sam, takze si myslim, ze jeho 4 miesto je zasluzene.
    Pan Jazdec Schumi je Pan Jazdec a pokial niektory z konkurentov nepripravi neporovnatelne lepsi monopost ako je teraz Ferrari, bude opat stat zasluzene na stupni vitazov.

    K Bahrainu, konecne uvidime aj nieco nove. Neviem o kolko rokov by mali este pribudnut do tohto serialu Cina a Rusko, co znamena nove zaujimave okruhy. Takze sa mame na co tesit.
    publikované: 21.03.2004 17:20:47 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. xxx
    za tento text "Schumi opäť prvý" v RSS blogportalu ti naozaj velmi pekne "dakujem" :-(

    snazim sa vyhybat spravam o sporte, snazim sa nejst na formulove stranky - tam ale zvyknu byt pred zaznamami z priamych prenosov mimo nase casove zony korektni a vysledky nezverejnuju.

    ale ze na mna vyjukne toto prave v blogportali, tak velice velke diky. skazil si mi kompletne cely dojem z prenosu...........
    publikované: 21.03.2004 19:39:20 | autor: rony (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to rony
    Prave preto som napisal len Schumiho :) To, ze vyhraje bolo jasne uz minuly rok :) To Ta nejako snad prekvapil ten vysledok? Skor ma prekvapil Barrichello, ze nebol druhy.
    publikované: 21.03.2004 20:52:42 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014