Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prenositeľnosť DIEL III.

A je to tu! Prečo by mali byť veci jednoduché, keď sa daju skomplikovať. Dnes mi Marcela ukázala SMS od Paegasu, že nie je možné preniesť číslo k EuroTelu.

Okamžite som vyskočil ako čertík z krabička a podľa návodu som hneď volal na zákzanícku linku, že čo sa akože deje. Tam mi slečna milým hlasom oznámila, že na základe rozhodnutia najvyššieho súdu nie je možné vypovedať zmluvu na dobu určitú. Na moju argumentáciu, že už mám podpísanú výpoveď a že som akceptoval zmluvnú pokutu mi slečna oznámila, že k tomuto nemalo vôbec dôjsť.

Myslím si, že mňa ako zákazníka toto vôbec nemusí zaujímať. Majú síce od 1.9.2005 nové všeobecné podmienky, ktoré toto skutočne špecifikujú, ale v čase podpisu zmluvy na dobu určitú v platnosti neboli. Bohužiaľ som ich doma nanašiel. Snáď ich nájdem. Každopádne, to že najvyšši súd rozhodol, že nemusia akceptovať výpoveď zmluvy ešte neznamená, že nemôžu. A práve ten právny akt nastal. My (moja firma a T-Mobile) sme sa dohodli na podmienkach ukončenia zmluvy (zmluvná pokuta) a tento právny akt sme bez nátlaku stvrdili podpisom. Nie som právnik, ale myslím si, že všetko ostatné sú už len plané túžby udržať si ma ako zákazníka a vyždímať zo mňa ďalšie peniaze.

Zajtra tam zájdem a uvidíme, ako sa nakoniec dohodneme....


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. fuha
    tak to je fakt trapne
    publikované: 20.01.2006 08:02:59 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nie je možné...
    ...vypovedať zmluvu na dobu určitú?
    No to je teda dobrá blbosť.
    Paegas je asi riadne srandovná firma.
    publikované: 20.01.2006 08:11:30 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Všeobecné podmínky
    Pokud by jste chtěl, tak všeobecné podmínky tak z roku 2003-4 mám k dispozici. Kdyžtak napište. Tomáš
    publikované: 21.01.2006 18:40:54 | autor: Tomas (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014