Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Medzinárodný deň spánku

Tak som sa dozvedel, že dnes je vraj medzinárodný deň spánku

Možno so mnou nebudete súhlasiť, ale ja by som spánok najradšel zrušil. Dalo by sa povedať, že mojím snom je nespať. Zminimalizoval som stratu času spánkom na zvládnuteľné minimum, ale 5 hodín denne stratiť takto zbytočne je obrovská škoda. Kiež by som nemusel spať, to by bolo sveta žiť.

Neviem, čo na tom spánku ľudia majú. Snívať môžem i cez deň, i pri práci, proste kedykoľvek. Načo sa obmedzovať na čas keď je telo "nevládne". Asi majú malú fantáziu, alebo si neuvedomujú, že kedykoľvek môžem myslieť na čokoľvek (alebo len pozorovať myšlienky, ktoré len tak poletujú a pri ničom sa nezastavujú).

Škoda, že nie je na výber, či sa mi chce alebo nechce spať...


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. lenze mozog, svina jedna, nie je stroj ...
    ... a aj keby nim bol, potreboval by obcas udrzbu a tak sa ti stava, ze mas obcas migrenicke bolesti sposobene unavou neustale pracujucich neuronov, ktore ak ich neuspis ty, tak ta uspia oni. Rano stanes s bolestou, ktora ta odstavi na jeden den a potom si konecne tie potvory male oddychnu a ty pokracujes dalej. A tak stale dokola.

    Recept - ak nechces spat, medituj. Najdes rovnovahu a zaroven si oddychnu aj tie svine male neurony. Ale stale to je na ukor prace. Na druhej strane si znizujes riziko infarktu a rakoviny. Ked zahodis mobil do kosa, znizis si aj riziko rakoviny mozgu a ked sa odstahujes do Nepalu a zacnes viest pokojny zivot budhistickeho mnicha, mozno sa dozijes aj 90 rokov. Inak to vzdas mozno este pred dochodkom...
    publikované: 21.03.2004 22:06:21 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Co se to dnes děje?
    Koukám sem, po dlouhé době, a nějak všichni jsou na tom s časem, spánkem a potřebou mít delší den stejně. Nebude to tím, že se probouzí jaro?
    publikované: 21.03.2004 22:13:35 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014