Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sauna je balzám na moje telo a niekedy i na dušu

Opäť po čase v Saune. To je zupr, to teplo milujem

Dnes som si zase po čase zašiel do sauny. Chodím tam rád. Neznášam zimu a naopak milujem teplo. Nechápem ako som sa mohol narodiť v tejto zemepisenj šírke, ten bocian bol asi opitý, alebo stratil kompas a povedal si, že ma švacne kamkoľvek. Ešte že v saune je dosť teplo :o)

Tam sa tak dobre vymýšľajú veci, keby som aspoň destinu z toho čo s RG a JK v saune vymyslíme zrealizoval, tak by sme už dnes boli tam, čo sa niektorým bude ešte len snívať pozajtra. Preháňam, ale i tak, tam sa nápady len tak sypú... Dnes sme preberali veci okolo EmbPerlu (ja viem, pre veľa ľudí je to buď nuda, alebo ani neviedia o čom to tu blábolim). Nejaký manik ma voľnú mašinu s dvojprocesorovým opteronom a nevie čo s ňou... ja by som hneď vedel. Práve teraz kupujeme nové železo pre blog.sk a ostatné projekty. Tento stroj síce ešte stíha, ale prichádza jeho čas, bude síce tam kde je, ale už ho nebudem tak trápiť.

Škoda len, že po saune som väčšinou dosť unavený a už toho toľko nestihnem. Najmä očičká sú také nejaké suchšie a musím odbiehať do kúpelne si ich zvlhčovať.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. piss
    Tak si najdei nejaku damu na piss a ona ti ich ocura...
    publikované: 23.03.2004 20:03:16 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014