Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Migrácia

Nie je väčšej radosti ako migrácia databáze.

Najmä teda ak až dodatočne zistíte, že default now()::date sa v po importe zmení na default ’2004-04-24’::date. To sa potom dosť čudujete, prečo sa to furt ukladá s rovnakým dátumom... to som ešte zvedavý, aké ďalšie prekvapenia ma čakajú. Diskusné fórum nefungovalo, lebo nebežali triggery. Proste si to musím užiť. Nestačí sa radovať z nového servera, ktorý krásne šlape, ale treba sa i potrápiť s vecami, ktoré z nepochopiteľných príčin nefungujú.


net | stály odkaz

Komentáre

  1. 2 azure
    sa mi zdá, že krk mám už relatívne v pohode. Dokonca už opäť nie som odkázaný na MHD. Nie, že by som už mal auto opravené, to ani zďaleka, ale najprv mi auto 2x požičal kamarát a teraz jazdím autom spoločníka. Je to opäť audinka, ale tentokrát sa musím uspokojiť s AUDI A4, 1.8 quattro.
    publikované: 27.04.2004 02:00:56 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    tesi ma, ze krk uz je o.k. :)
    osobne sa tesim, ze som si nasla nejaky cas a v pondelok som objednana na masaz.. ta zenska robi divy, aj ked v utorok ma bude boliet kazdy pohyb :)
    tiez mi obcas tak praska v krku, ze sa sama pytam, ci je mozne, aby to vyvolalo taky zvuk bez toho, aby sa tam nieco neulomilo :)))
    na saunu nemam kedy, ale uz sa tesim, ako budem v lete plavat a plavat :)
    publikované: 27.04.2004 09:29:16 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. (ne)funčnosť vs. systém?
    Mno tak ti teda poviem. Niekedy mám pocit akoby sme naozaj žili v matrixe, ktorý riadi niekto z eurowebu, pretože niekedy ani veci, ktoré sa zdajú celkom primitívne nefungujú tak primitívne ako si človek myslí. Tak napríklad. Jeden by si myslel, že ak dostane dievča svoje "mesiačiky", tak je všetko ok. ale nieeeeee. Prečo by si nakoniec nezistil, že je v tom? Pohoda nie? Ale ako sa už v mnohých filmoch povedalo, v mnohých knihách popísalo a mnoho intelektuálov povedalo... "život si svoju cestu vždy nájde"
    publikované: 02.05.2004 14:58:40 | autor: snipi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014