Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výpadok servera

Ospravedlňujeme sa Vám za dnešný výpadok servera

Okolo 3:20 prestal reagovať náš databázový server. Ráno od 8:30 bola táto porucha nahlásená u nášho poskytovateľa server housingu, bohužiaľ v tomto smere sme opätovne narazili na veľké problémy. Technici nám od rána prisľubovali, že do hodiny budú v hostingu a reštartnú nám server, ale po hodine sme opätovne počuli tú istú pesničku. Server sa rozbehol až okolo 12:50.

O tejto situácii sme informovali kompetentných ľudí, ktorý nám prisľúbili nejaké riešenie. Každopádne už sme začali výber nového poskytovateľa. Ak nedostaneme zo strany nášho ISP patričné ubezpečenie, že sa daná situácia už nebude opakovať, tak s ľútosťou budeme nútený po niekoľkých rokoch opäť zmeniť umiestnenie našich serverov.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. prezila som
    ale dobre by bolo, keby sa to uz neopakovalo :))
    publikované: 25.05.2005 13:50:50 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. lulla
    Ver či nie, keby si videla technikov od ISP tak by si pochopila, že to až tak nemožné nie je. Môžeme iba dúfať, že už bude všetko tak ako má byť a že sa posnažia byť promptnejší. Naposledy, keď som sa s nimi mal stretnúť ja, tak im bolo zaťažko počkať 10 minút... My sme čakali niekoľko hodín... Ale tak to už je jedno. Uvidíme, čo bude.
    publikované: 25.05.2005 14:06:22 | autor: SNiPI (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Príjemný pocit to teda nebol,
    ale viem, čo to všetko obnáša, a tak si v duchu zanadávam na neschopného ISP.
    publikované: 25.05.2005 19:34:18 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014