Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stalin už začína čistky

Postupne si "upratuje" vo vláde a na rôznych štátnych inštitúciách....

Rád sa vyjadruje k čomukoľvek, na všetko má názor o všetkom je dobre informovaný a vždy vie ako to skutočne je. Ešte radšej "naznačuje" a používa slová ako "korektrný", ale sám sa takto nechová. Bez mihnutia oka hádže obvinenia, ktoré nemôže nijako podložiť, "takto som to počul"...

Je reč o Paroubkovi. Už len čakám, kedy navrhne ukotviť vedúcu úlohu strany. Jedinej strany, Paroubkovej strany. Obklopuje sa ľuďmi, ktorý s ním vo všetkom súhlasia a hladia jeho ego. Kto sa takto nechová, toho označí za škodcu národu, prípadne podvodníka (nie je predsa možné, aby opozičný predstaviteľ získal viac telefonických hlasov, bez podvodného chovania televíze). Keď si média dovolia nesúhlasiť s jeho tézami, tak to vyžaduje zmenu tlačového zákona. Predsa, verejnoprávne médium nemá za úlohu pravdivo informovať, ale robiť hlásnu trúbu Paroubkovi. Kľudne hodí kohokoľvek cez palubu, keď sa mu stane príťažou.

Už začal obsadzovať finančne náročné inštitúcie. Spolu s ďalším samoľúbim egoistom (vrana k vrane sadá) uvalil nútenú správu na VZP a snaží sa odstrániť jej vedenie. Pochopiteľne v snahe nasadiť tam svojich ľudí.

Nejako veľmi mi to pripomíne praktiky jedného soviestského bohatiera...


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. ale
    este to nie su stalinove praktiky, lebo ten odstranoval aj svojich, no, bez priciny, teda on si svoju pricinu urcite ,mal ... (myslim, ze bol schyzifrenik, ale neni som si ista); bez ohladu na to ale si myslim, zeee ... je to blbe, no
    publikované: 11.11.2005 06:55:14 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Hmm...
    ...ty teda máš "chudáčika" Paroubka v zuboch.
    Už sa to začína podobať na posadnutosť.
    publikované: 11.11.2005 08:27:39 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014