Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Paroubek je klamár a arogantný obchádzač zákona

Vrana k vrane sadá. Toľko staré príslovie, ktoré v týchto dňoch plne zodpovedá potľapkávaniu po pleciach medzi Paroubkom a Rathom.

Paroubek nemá problém podpísať čestné prehlásenie, ktoré sa nezakladá na pravde. Je teda nečestný človek. Taktiež nemá problém verejne uvádzať do funkcie človeka, ktorý je v strete záujmu a keď mu ho prezident nepodpíše za ministra, tak ho menuje za námestka a i napriek tomu mu zverí verejne vedenie ministerstva. Mám toto brať ako návod ako sa stavať k zákonom, k ústave? Veď predsa prime minister by mal byť príkladom občana, ktorý háji právo a zákon.

Čo si môžem myslieť o takomto človeku, ktorý v prípade ankety, ktorá nedopadne v jeho prospech okamžite napadá televízie z manipulácie... O človeku, ktotý napadá všetky média, ak o ňom nepíšu chválospevy a ktorý sa netají snahou o zmenu tlačového zákona. O človeku, ktorý hľadá podporu (a nachádza) u komunistov. Jednoznačne sa začínam obávať, že sa nám tu kreuje ďalší Stalin. Snáď už sme sa poučili, ale toto su malinké krôčky, ktoré spočiatku nenápadne smerujú ku koncentrácii moci. A to už hádam nikto z nás nechce (okrem Stalina samotného a jeho poskokov. Ale i oni by sa mali v histórii poučiť o ich prípadnej odmene). Všetky tie socialistické revolúcie priniesli iba zaostalosť a nakoniec i vraždy.

Quo Vadis Európa? Socialistické strany v európskom parlamente stále viac zhoršujú konkurencie schopnosť starého kontinentu a stále viac demotivujú ľudí pracovať.

Schopných potrestáme (vysoké dane), flákačov a povaľačov podporíme (sociálne podpory). Veď i to sú naši voliči. A tých, čo zarábajú dobre nie je až tak veľa, na nich sa môžeme vykašľať. Veď ono sa to dobré počúva, ako vláda sľubuje vysoké platy a zdravotníctvo zadarmo. Len akosi zabudli, že tí ľudia sú poväčšinou zamestnaný v súkromných spoločnostiach a tam o výške mzdy rozhoduje majiteľ, podľa skutočného prínosu pre firmu.

Toto sú praktiky, ktorými sa riadi populistická sociálna demokracia a neštíti sa ani presadzovať svoje plány s pozostatkom kriminálneho režimu v podobe komunistov.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj
    je to tak,ale nic s tym nenarobime...bohuzial,mam pocit ze vsetci politici su opojeni mocou ....
    publikované: 25.10.2005 23:12:51 | autor: lucka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. a je to tu
    http://www.patria.cz/zpravodajstvi/komentare_zobraz.asp?ka=1164969

    Paroubek otvorene planuje spolupracu s KSCM!
    publikované: 26.10.2005 02:13:55 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Europou
    sa siri epidemia s klamlivym nazvom socialna demokracia. Uz sa blizi aj na Slovensko.
    publikované: 26.10.2005 08:37:25 | autor: amon (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :(
    no jo, inak s tebou plne suhlasim, snazia sa byt "spravodlivi" na ukor zachovania spravodlivosti pre tych ostatnych ... ak som sa dobre vyjadrila :) no, snad ste ma pochopili :)
    publikované: 26.10.2005 10:05:30 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ...
    inac k tomuto: „Myslím, že (menšinová vláda) je čistší než varianta velké koalice, politologicky čistší, protože vezměme sousední Německo, kde je to východisko z nouze,“ by som sa chcela spytat, co presne je v nemecku a politologicky cistejsim chape, ze by mali na vela veci podobny nazor? keby ich bolo menej? lebo mne to skor pride ako prechod z objektivnosti ku subjektivnosti ... ale mozno je to iba moja neznalost plynuca zo skutocnosti, ze som neni ziadny politolog ...
    publikované: 26.10.2005 10:09:54 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. este doporucujem
    publikované: 26.10.2005 12:36:00 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ja by som zas ocenila
    ozivenie pionierov, aj ja chem satkuuuu, okolo krku, skoro ako slucka na sibenici ... nebolo by to to iste?
    publikované: 26.10.2005 14:32:23 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. na sever od nas
    sa to tiez pekne pos..lo ... aj ked pravica, ale aka ... ked uz toto nenazvat rodinkarstvo...Najhorsie je, ze to vyzera na vladu aj krajnych praviciarov (viete si predstavit Slotu ministrom cohokolvek?) a uplne najhorsie, ze nas situacia v Polsku negativne ovplyvnuje cez kurzy a uroky...a tym celu ekonomiku.
    publikované: 26.10.2005 16:28:32 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Parubka nic nezastavi
    publikované: 31.10.2005 13:42:47 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. hmmm
    co sa v tom clanku spomina ku koncu ... "pytajte sa ma na co chcete a ja vam odpoviem, na co budem chciet" a z toho plynuce povedze vlastnosti ... toto presne mi vadi na smere a jeho clenoch(bez urazky priaznivcov, volicov, etc. - to je iba moj skromny nazor) tarat o tom, ake by co malo byt vie kazdy a dokonca aj ja, lenze povsimnite si, ako pan fico a spol. odpovedaju na otazky pytajuce sa na riesenie problemov ... znova a opat zacnu tarat, ake by co malo byt a aki su vsetci ostatni zli a skaredi ... ako s tym si moze ist viete, kam
    publikované: 31.10.2005 14:15:50 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014