Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový server na ceste...

Jeden by si myslel, že postaviť nový server je ťažké. Že nainštalovať nový server je ešte ťažšie a že ho ešte i nakonfigurovať je najťažšie...

Ale kdeže, najťažšie je ho dostať na sieť. Teda, ono by to podľa mňa ani také ťažké byť nemuselo, ale...

V sobotu som mal server prirpavený, už stačilo len zmeniť IP adresy a mohol cestovať. K tomu došlo v pondelok a okolo obeda sa servery (nora a penelope) vybrali prostredníctvom UPS na cestu z Michaloviec do Bratislavy. Chápem, že i keď ja zvládam cestu Praha - Michalovce za 5 a pol hodiny, tak do Bratislavy to dorazí až v utorok. To je dnes. Ale čo už nechápem, prečo v hostingu nie sú schopný umožniť prístup do serverovne a nechať to tam spustiť. Takže server je v Bratislave a čaká až bude môcť byť spustený. To by malo nastať zajtra niekedy medzi 12:00 až 15:00 (tiež nehchápem prečo to nemôže byť napr. 12:30 ale musí to byť interval 5 hodin!!!)

A potom to príde: najprv sa presunie na nový server www.k-fun.sk a až to bude všetko pekne fungovať na rade bude www.blog.sk

 


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    huraaaa
    publikované: 03.05.2005 14:50:40 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. rozpatie urcil clovek, co ho tam zanesie
    BTW

    A servery su neustale v rukach UPS, a maju okruznu jazdu Bratislavou, aby vedeli, do coho to prisli a neboli navela.

    Snad budu slapat aspon tak dlho ako doterajsie zelezo najstarsie.
    publikované: 03.05.2005 15:08:53 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nerozumiem sice celkom
    o com sa tam pise, ale domyslel som si, ze ten ony server nie je na ceste preto, ze vypadol z nakladaku :) Pridavam sa k radujucim davom :))
    publikované: 03.05.2005 15:27:38 | autor: aZ (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to bolo o tom
    ze je na ceste nove zelezo, vdaka ktoremu by mala byt odozva stranok o poznanie lepsia. Tento server (my mu familiarne hovorime pamela) ma uz najlepsie roky zasebou a preto sme mu (jej) poslali sestricky, ktore su sice este len take batolata, ale zato "nadupane" :) teda nora, kam sa blog.sk presunie, rozhodne v porovnani s pamelou je. penelope uz nie je take mlada a ani nie je taka vykonna ako nora, ale vykonovo je taktiez o dost lepsia nez pamela, takze jej pomoc rozhodne nebude od veci....
    publikované: 03.05.2005 15:35:44 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. wa
    technike počítačov zrovna veľmi nerozumiem, ale vďaka za tento priestor, ktorý nám blog dáva, vďaka za to, že si ho pre nás vytvoril a staráš sa oň.
    publikované: 03.05.2005 17:17:53 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. prave teraz
    je server uz v "predsieni" ISP a cakame len na technika az dojde a "vpusti nas dnu"....
    publikované: 04.05.2005 15:37:48 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. isty nemenovany hosting ma furt problem
    A to personalny, ak nestihaju, nech vezmu dalsich ludi. Clovek, ktory ma vpustit zodpovednu osobu, pripadne dobehnut a spravit servisny zasah, je niekde v prdely a tou nepohne, lebo je na inom servisnom zasahu... Chapem dotycneho technika, ze sa rozkrajat nemoze, ale nepochopim jeho zamestnavatela, ktory setri na ukor spokojnosti zakaznika. Pritom ktosi plati mesacne celkom pekne peniazky na to, aby mohli ciastocne z nich vyplatit mzdu novemu technikovi. Bordel, bordel, bordel.....!!!!!
    publikované: 04.05.2005 15:55:40 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014