Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kino a tak

Cez víkend som bol v kine. Dnes je síce už štvrtok, ale skôr som sa k tomu nedostal. Prípravy BigBrother vrcholia a to zaberie veľa času.

V sobotu sme boli s Marcelkou na Moje velká indická svadba. Pôvodný názov je "Bride and Prejudice", čo s prekladom nemá veľa spoločného. Ale prekladatelia chceli asi nadviazať na komerčný úspech amerického filmu Moje tlusá řecká svadba. Tá sa v originále volá "My Big Fat Greek Wedding".

Príbeh bol jednoduchý, herecké výkony priemerné, možno skôr slabšie. Ale i tak tento film hodnotím veľmi pozitívne. Bollywood, teda indická podoba Hollywoodu je u nás ešte neokukaná a preto zaujímavá. Film bol farebný a zvukovo zaujímavý. Škoda len, že hlavnú hrdniku pravdepodobne naspievala nejaké američanka a takto sa z jej spevu vytratila india. Piesne spievané indkami znelo omnoho lepšie. Celkom ma pobavil i iný typ humoru (zrejme indický) a narážky na americké veľkofilmy (napr. pobrežná hliadka, keď dôjdu na pláž v Los Angeles)

V nedeľu som bol pre zmenu s kamarátom na Mr. and Mrs. Smith. Taký obyčajný americký akčno-komediálny film. Nič výnimočné, žiadne super vtipy ani akčné scény. Myslím, že námet filmy poskytoval väčší priestor a herecké obsadenie s Bradom Pittom a Angelinou Jolie v hlavných úlohách tiež.

 


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014