Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

kill bill 2, 2.

Prvý diel ma jednoznačne zaskočil. Druhý diel trochu inak tiež.

Keď som šiel na prvý diel Kill Bill, tak som čakal, že tam bude kečup. Ale že ho bude toľko, to som nečakal. Scéna v reštaurácii, kde odlietávali ruky, nohy a striekala krv potokom, to bolo fakt dosť husté. Slabšie nátury zatvárali oči, ešte slabšie opúšťali sál. Na druhú stranu, musím priznať, že film sa mi páčil. Bolo jasné o čo ide, ale bolo to dobré spracované. I keď scéna v "Japonskom bare", keď B. prišla za Hattori Hanzom bola pre japoncov dosť netradičná. Asi to takto funguje v USA, ale za 3 týžnde v Japonsku som sa nestretol s takto drzím chovaním voči zákazníkom. Toho sú možno schopný američanie, ale nie japonci.

Tento-krát ma prekvapilo, jak málo bolo kečupu, teda v porovnaní s prvým dielom. Až na pár nepresvedčivých scén (ako keď sa B. vykopáva z hrobu: nebol by problém otvoriť tú rakvu, navyše keď mala so sebou nástroj na rezanie, to by sa nejako vykvrdlala, ale už by bola dosť pridusená a toľko hliny, čo mala nad sebou... hmmm) to bolo opäť precízne spracované, mnoho nápadov. Ale morbidné scény nesmeli chýbať ani tentokrát, scénka s vytrhnutým okom bola pekným rozuzlením. Záverečná scéna, kde bola skoro šťastná rodinka, nechávala divákov v očakávaní, ako to teda vlastne skončí? Dokončí svoj plán alebo nie?


kino | stály odkaz

Komentáre

  1. nevidela som ani prvy diel,
    nebolo kedy.. teraz vidim, ze som urobila dobre, lebo v kine take vrecuska ako v lietadlach nemaju..

    vytrhnute oko??? kraaasa :(
    publikované: 25.04.2004 11:26:23 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vrecusko
    si mozes doniest kludne vlastne. Myslim, ze nekontrolovali ani zbrane, takze vrecusko by si dnu urcite prepasovala. A keby si zabudla, tak sa urcite najde nejake pouzite (napr. od popcornu)
    publikované: 25.04.2004 11:47:27 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. lenze doteraz som nevedela,
    ze vrecusko je potrebne a mozno by som nebola pripravena :)
    publikované: 25.04.2004 12:28:50 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vytrhnute oko
    to bolo aj v jednotke :))
    vysiace nervy a pod. :))
    publikované: 25.04.2004 14:16:55 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. asi tomu neuverite,
    ale predstava vytrhnuteho oka bola v mladosti moja nocna mora.. neviem, ci mi kedysi o tom niekto rozpraval, alebo som to mozno videla v nejakom horore a nepamatam si, ale vazne to bola predstava, ktora sa mi obcas premietla v hlave.. mam pomerne slusnu obrazotvornost :-)))

    dakujem dmiba.. tie visiace zakrvavene nervy uz svojim vnutornym okom priam vidim.. idem si pre vrecusko..
    publikované: 25.04.2004 16:28:26 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. no v casoch surealizmu...
    vznikol jeden film, ktory bol tiez skoro mojou nocnou morou, resp. ked si to predstavim, este aj dnes mi prebehne mraz po chrbte...

    muz tam britvou prereze zene oko... brrrr.. a online ....
    publikované: 25.04.2004 22:05:00 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. asi taky pujdu :-)
    zvláštní, tuny kečupu ve filmech, kde je to bráno jako nadsázka nebo one-man-kill-them-all (schwarzeneger, willis apod) mi nevadí. Je to něco mimo realitu .. ale strašně mi vadí takové ty psycho thrillery, kdy jde o ty "nepatrné vpichy špendlíkem", tzv společenské drama
    publikované: 26.04.2004 12:23:53 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ako ...nastrocnej mi nevadilo
    u starsieho bratranca pozerat krvaky jeden po druhom dlho do noci.. akcne filmy mi vobec nevadia, skor naopak.. ale tie obrazy, ktore su uz velmi brutalne alebo sceny, vypocitane na vynervovanie divaka (tam patria aj psycho thrillery) nemusim.. ked uz je velmi zle, zacnem analyzovat, ake su tam efekty, kamera a podobne veci, aby som nevnimala dej :)))
    publikované: 26.04.2004 17:06:20 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. no fuj
    na vrecúška teda pozor! Následky mylnej predstavy, že papierové vrecúško ako papierové vrecúško boli celkom tragické. Už po pár sekundách som sa cez premočené dno pozeral na zasvinený koberec. A ako tazko sa z koberca vybera fishmac vie iba ten, co to uz robil.
    publikované: 29.04.2004 08:31:07 | autor: 21 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014