Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ferrari dnes bolo neprekonateľné

Ostatný sa iba viezli v ďalekom závese

To čo dnes predviedlo Ferrari, bolo úplne super!

Keby v závere (ako je jeho zvykom) Michael nespomalil, tak Montoya dostane kolo a pravdepodobne i Ralf. Chudák Raikonen vypadol hneď na začiatku, tak sa na tem koncert perfektnej jazdy pod taktoukou Ferrari mohol iba dívať. Možno to bolo pre nehe lepšie. Lebo dostať celé kolo hneď na úvod sezóny musí pekne pošramotiť sebavedomie. Tento štart sezóny červeným rozhodne vyšiel a obavy ostatných, ktorý pozorovali Ferrari v tréningoch, sa potvrdili. Jediný, ako tak konkurencie schopný, bol dnes Alonso. Ten sa držal od začiatku, ale potom i on poľavil. Nemalo to cenu. Na Rubíňa a Šumiho dnes rozhodne nemal.

Som zvedavý, čo predvedú ostatné týmy v Malaysii.

A môžem ísť na kute. Oči ma pália. Spln mesiaca mi nerobí dobre...


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. No neviem...
    Neviem, neviem, ale vyzeralo to tak, ze na konci Schumacher nespomalil z bratskych dovodov v stajni Ferrari, ale skor kvoli nejakemu technickemu problemu. Osobne nie som jeho velkym favoritom, pretoze pozerat sa stale ako dominuje na prvych prieckach je uz len po niekolkych VC dost nuda.
    Dalsie stajne su na tom podla mna tento rok ovela lepsie. Vid Renault aj s Alonsom, tomu to teraz pekne vyslo. Ale hrozne ma sklamal McLaren. Najma v tom, ze Coulthatd skoncil na osmicke a v neposlednej rade, ze Raikkonen vypadol :(
    publikované: 07.03.2004 15:52:00 | autor: Palsoft (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Uz je to tak
    Myslim si že tento rok bude zase dominovať stajna Ferrari a dotahovat sa bude Alonso ak mu bude sluzit auto. Ale zvyšok sveta nema na to. Montoya a Ralf podla mna nedokazu udrzat si nervy na uzde snazia sa jazdit naplno aj ked na to nemaju a robia chyby ktore nie je vidiet na trati ale na casoch urcite. A McLaren je na tom podobne. A ak sa k tomu pridaju aj technicke poruchy tak uz vobec nemaju sancu. A myslim si ze Schumi bude zasluzene majster znova.
    publikované: 08.03.2004 08:59:44 | autor: Wampa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. predcasne zavery
    No nerobil by som predcasne zavery, nakolko pred rokom dominovala stajna WMcM a predsa nevyhrala. Ferrari pripravilo fakt skvely monopost, otazkou je ci konkurencia este co to nepovylepsuje. Alonzo je podla mna rovnako dobry jazdec ako Schumacher a je otazkou casu, kedy Schumachera tento mlady spaniel prekona co sa tyka vyhravania cien F1. Prekonal ho uz v Madarsku a dal mu aj kolo. Myslim si, ze ak by mal lepsi monopost, urcite by vcera stal na vyssom stupienku. Toho roku podobne ako minuly rok fandim jemu. Mam rad cervenych, ale nechcem rok 2002.
    publikované: 08.03.2004 09:12:41 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. oprava
    Pred rokom v Australii dominovala WMcM
    publikované: 08.03.2004 09:14:11 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Alonso
    Fandil som Alonsovi minuly rok a fandim mu aj tento rok. Ale myslim si ze este nema dost skusenosti aby si dokazal povedat ako nastavit auto aby vyhral. Schumi je v tomto ohlade profesor. Ale myslim si ze urcite bude na tom Alonso tento rok lepsie ako Ralf, Montoya, Raikonen a Coulthard. Toto su proste amateri co sa snazia hrat na formulu.
    publikované: 08.03.2004 09:31:42 | autor: Wampa (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. nastavenie
    Ano, je to aj o nastaveni monopostu, ale napr. Rubino je skuseny jazdec vie dobre konzultovat svoje potreby nastavenia monopostu, ale nie je az taky pan sofer ako Sumi a aj o tom to je...
    publikované: 08.03.2004 09:41:41 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Rubino
    Rubino sa pri Schumim iba vezie. Nema naneho a ani nebude mat aj ked by som mu to doprial byt majstrom. Podla mna je to v sucastnosti tak ze ked prsi vyhra Schumi na 90 percent. Minuly rok vypadol v dazdi preto len 90 percent. Ked neprsi tak vyhrava lepsie nastavene auto a taktika Ferrari 99 percent. 1 percento ked sa Schumimu nechce necha to niekomu inemu. Majster sveta Schumi 99 percent 1 percento Alonso. Ostatní nemaju narok. Az ked Schumi skonci s karierov mozu sa bit ostatny.
    publikované: 08.03.2004 09:50:23 | autor: Wampa (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Palsoft a Schumi spomalenie
    Ak si si vsimol Schumiho najvetsou zabavou je ze ked vyhrava tak o 30 sekund tak spomali pred finishom natolko aby v cieli mu druhy jazdec videl zadok. Schumi si to vychutnal zatial vzdy. Ked ich da o kolo to je vacsia radost tak to pre neho nema zmysel spomalovat.
    publikované: 08.03.2004 09:52:32 | autor: Wampa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014