Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Drzosť T-Mobile nemá hraníc

Ešte stále sa snažím od T-Mobile odísť k EuroTelu. Dnešná reklama má však dorazila

Dnešná návšteva u T-Mobile skončila zase bez riešenia. Na základe pokynov infolinky som v utorok navštívil značkovú predajňu v Londýnskej ulici, kde som podpísal výpoveď. Tam som dokonca pred rokmi (tuším v 1998) zmluvu uzatváral a i pred dvoma rokmi predĺžoval. Bohužiaľ mi povedali, že sú na to nekompetentný a že mám navštíviť v ich centrále centrum zákazníkov.

Dnes som sa teda vybral do Roztyl a tam som sa snažil dovolať ukončenia zmluvy. Slečnin notebook sa nie a nie dostať k mojim datám a ani na pobočke v Londýnskej to nikto nebral. Takže sme sa zase rozlúčili s tým, že ma budú po víkende kontaktovať.

A čo nevidím dnes za reklamu: "Už vás nič nezastaví a preneste svoje číslo k T-Mobile". Je to tak, ktokoľvek od iného operátora môže slobodne prejsť k T-Mobile, ale opačne: To už je iná pesnička!

Upozornenie pre všetkých: uzavrieť zmluvu na dobu určitú s T-Mobile sa rovná uzavrieť zmluvu s diablom. Ničím sa z nej nedá vykúpiť. Nestačí im zaplatiť paušál za neposkytnuté služby na celé zmluvné obdobie, za každú cenu chcú zvyšovať štatistiky o počte klientov, aby boli jednička (aspoň v tomto smere). Ešte stále dúfam, že mne sa toto podarí prekonať.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. To sa to ešte stále ťahá?
    Tak to už iba poprajem: ,,Úprimnú sústrasť."

    Ja ak mám ísť niečo vybaviť, tak sa k tomu odhodlávam celú večnosť. Ak by som mal niečo takto obehávať iba kôli nečijej neochote, zlej organizácii a pod., tak by mi "asi" poriadne rupli nervy.
    publikované: 27.01.2006 12:35:04 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. blbost!
    chalan, ty si dost ze vedla.. T-Mobile je ovela lepsi ako orange.. poskytovanymi sluzbami, ale aj pristupom... a viem, o com hovorim, t-mobile pouzivam uz odkedy je na SVK :)
    publikované: 14.02.2006 20:03:41 | autor: freddiee (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 freddiee
    Asi by bolo dobre si to cele precitat.
    Klientom EuroTelu som od roku 1996 alebo 1994, uz si nepamatam. Klientom T-Mobile (este pod nazvom Paegas) som od roku 1998. Mozem velmi dobre porovnat obe siete, ich sluzby a ich pristup.
    A pristup T-Mobile v sucasnosti, kde stoj-co-stoj nechcu pustit klienta, v mojich ociach tuto spolocnost posuva smerom dole.
    Len pre Tvohe info, cely cas sa tu bavime o Ceskej republike a prenositelnosti cisla, ktora na Slovensku este nie je.
    publikované: 14.02.2006 20:40:53 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014