Denníèek WA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Doletel som do Košíc

dnes som predsa len pristál v Košiciach a skoro na čas

Začína sa to zlepšovať. Ale...

  keď som prišiel na letisko a videl tie fronty, tak som tomu nemohol uveriť. Veď ani nie je leto, nie sú Vianoce, ani žiadna mne známa sezóna. Našťastie fronta postupovala rýchlejšie ako som očakával a cez colnicu som prešiel včas. Dokonca som mal ešte asi 10 - 15 minút na čítanie knihy. Potom nám oznámili, že si máme pripraviť palubné vstypenky a začalo sa nastupovať. Stojánka B3, ale lietadlo nebolo pristavené, dole čakal autobus. Je to voprus, ale vzhľadom na to, že väčšinou nastupujem ako jeden z posledných (zvyk z business class), tak to nie je až tak nudné čakanie v buse. Dnes mi to dali vyžrať, počasie bolo na draka, tekže sa asi všetko omeškávalo a teda i my. Asi 30 minút (aspoň mne to tak pripadalo) nás nechali stáť v pozore v buse. Až potom nás zaviezli k lietadlu. Zvyšok cesty už bol bez problémov, dokonca i vegetariánske menu som dostal.

Dúfam len, že v utorok, až poletím naspäť, to bude rovnako bezproblémové. Ja by som už tak rád aspoň raz zrealizoval svoj plán, že doletím do Prahy a ešte stihnem Tai Ji. To by bolo fakt príjemné.


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. No, vida,
    to bylo strachu z cesty a už jste v teple a bez problémů.Zpátky to bude určitě také fajn.Jen ten bus by jste mohli vynechat :))
    publikované: 26.03.2004 01:34:55 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to nebol strach
    neslo tak ani o strach, ale ocakavanie dalsich neuzitocnych komplikacii... tak som stihol vsetko, co som potreboval...
    publikované: 26.03.2004 09:52:32 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. od 1. května
    by to mělo být "jako doma" :-)
    (ironický optimismus zhnuseného euroskeptika - včera jsme měli školení na dph a intrastat v únii a je mi z toho blivno )
    publikované: 26.03.2004 09:59:15 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Jen mne
    ještě napadlo v noci,jestli jste to letadlo neměl náhodou bezpečnější, než silnice u nás v tomto počasí. Mne tohle " Příjemné jarní počasí " Překopalo program na celý víkend.Bohužel k horšímu.Přeji příjemný let zpět, a pozdravujte Slovensko. Mám tam v oblasti, kde jste kousek příbuzenstva ... :)
    publikované: 26.03.2004 11:05:20 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014